Morgenkaffens utspring

27 Nov 2013 http://instagram.com/p/hMAZNcSo5h/

En grytidlig vintermorgen om fem år sitter du ved vinduet på kaffebaren din og titter på menneskene — med skjerf, lue og vinterjakke på — som haster forbi, mens snøen laver stille ned og solen såvidt har begynt å vurdere å stå opp. Du burde kanskje ha vært på kontoret for fem minutter siden selv, men har valgt å unne deg noen minutter kvalitetstid med en kopp kaffe, som kompensasjon for at du må holde ut med et vinterkledd Norge.

I det øyeblikket kan du tenke på kaffespirene du ser over. Spirer som om fem år har blitt til kaffeplanter som bærer modne, deilige bær. Bær som omtenksomt plukkes, prosesseres til bønner og fraktes halve jorden rundt. Bønner som lidenskapelig brennes av en håndverker som elsker faget sitt. Bønner som kvernes og brygges med kjærlighet og presisjon av en barista som legger sjelen sin i å servere deg en perfekt kopp morgenkaffe.

Titt på spirene og gled deg til det du har i vente.